Врвен квалитет

истрајност и издржливост

Термопласт

Контакт

ул. Штипски пат бб,Кочани, Македонија +389 (033) 297 600; +389 (033) 297 620

Голем избор

Широка палета на производи

Беспрекорен квалитет

Традиција и искуство

Голем избор на производи

Побарајте не

Наскоро повеке информации и фотографии од Термопласт........

Наскоро повеке информации и фотографии од Термопласт........Наскоро повеке информации и фотографии од Термопласт........Наскоро повеке информации и фотографии од Термопласт........Наскоро повеке информации и фотографии од Термопласт........Наскоро повеке информации и фотографии од Термопласт........Наскоро повеке информации и фотографии од Термопласт........Наскоро повеке информации и фотографии од Термопласт........Наскоро повеке информации и фотографии од Термопласт........Наскоро повеке информации и фотографии од Термопласт........

Наши соработници

Производна програма

termoplastlogo Термопласт Кочани

Посетете не и уверете се во квалитетот и широката палета на производи

Не пропуштајте

Галерија

Контакт информации

ул. Штипски пат бб
2300 Кочани, Македонија
тел :+389 (033) 297 600;  +389 (033) 297 620
седиште: ул. Борис Трајковски 101/1-1000 Скопје
тел:+389 (02) 55 14 306
моб: +389 (070) 354 923
емаил: termoplastltd@yahoo.com   
JoomShaper